Reglament

REGLAMENT

El Club Excursionista Peralada – (CEP) organitza la 5ª cursa running anomenada “CAMÍ DE CARROS” que es celebrarà el dia 12 de maig de 2019. A continuació es detallen els articles que regularan la cursa:

1.- Curses:

La running Camí de Carros ofereix una sola distància:

10km

Està oberta a tothom, sense distinció de categoria, sexe o nació, que accepti i respecti tant la distància com el present reglament. L’edat mínima per participar sense acompanyant a la CAMÍ DE CARROS és de 16 anys (amb prèvia autorització de pare/mare o tutor legal) fins a 15 anys poden anar amb els pares/mares/tutors. Els nens entre 5 i 12 anys també poden participar amb els monitors que col·laboren amb ajuda a alguna causa benèfica per determinar. Els circuits són de terra i en part de paviment i asfalt. Es troben totalment marcats i durant la cursa, el trànsit es paralitzarà cada vegada que passin els corredors/es.

2.- Horari:

Una única sortida a les 9:00h, tant pels corredors/es com pels caminants/es

3.- Tancament de la cursa 10km:

El tancament de meta serà a les 12h.

4.- Categories

Les categories seran femenines i masculines i queden establertes de la forma següent:

General absoluta

1er. – FEMENÍ – MASCULÍ

2on.- FEMENÍ – MASCULÍ

3er. – FEMENÍ – MASCULÍ

SUB 16 (nascuts del 2004 al 2013)

1er. – FEMENÍ – MASCULÍ

2on.- FEMENÍ – MASCULÍ

3er. – FEMENÍ – MASCULÍ

5.- Entrega de trofeus i premis

Hi haurà medalla i premis per cadascunes de les categories.

6.- Entrega de dorsals

Totes les persones inscrites rebran una Bossa Corredor/a, el dorsal amb xip, la documentació de la cursa i el regal oficial. Els/les inscrits/es podran retirar la bossa a la taula indicada per l’organització el dissabte de 17:30 a 19:30h i el mateix diumenge de 7:30h fins a 8:30h. L’organització demanarà el DNI per comprovar la identitat del corredor/a al moment de recollir el dorsal.

7.- Control de Temps.

La classificació es realitzarà amb el control del xip del dorsal. No hi haurà parcial de temps.

8.- Recorregut

La sortida de la cursa serà des del C/ Camí de la Garriga. És obligatori seguir el recorregut marcat en tot moment. NO seguir-lo comportarà la desqualificació immediata del corredor/a.

9.- Avituallaments i assistència

Hi haurà punts d’avituallament en els km a determinar aprox. + arribada. L’organització disposarà d’un punt fixe d’assistència amb ambulància de la Creu Roja. Aquest punt serà el punt de sortida i arribada.

10.- Serveis especials

Hi haurà servei de dutxes a les antigues escoles de Peralada.

11.- Reclamacions

Les reclamacions es podran fer al director de la cursa amb un import de 50€ que es retornarà si aquesta es acceptada. No se n’acceptarà cap passada una hora de la finalització de la cursa.

12.- Imatge i vídeo

El corredor/a autoritza que puguin aparèixer imatges seves publicades a la web de la cursa, o a altres webs relacionades, així com en qualsevol publicació, fulletó, Facebook, Instagram del CLUB EXCURSIONITA PERALADA.

13.- Salut

El corredor/a al omplir el formulari d’inscripció reconeix estar en perfectes condicions físiques per a la pràctica esportiva, i en concret per córrer 10 km segons el cas que triï. És responsabilitat del propi corredor/a fer-se reconeixements mèdics periòdics per tal de que no tingui cap risc. Eximeix a la organització CEP de qualsevol problema físic que pugui patir durant la participació de la cursa CAMÍ DE CARROS.

14.- Temps

No es suspendrà la cursa per pluja. En tot cas, l’organització es reserva el dret de fer-ho davant alertes de mal temps anunciades per protecció civil.

15.- Acceptació

La inscripció a la cursa implica l’acceptació d’aquest reglament.

16.- Menors

L’edat dels menors és orientativa, els pares es faran responsables de la bona preparació fisica del menor per realitzar la prova, on s’especifica la distància i el desnivell acumulat.